RUBRIKEN KOMMER ATT HAMNA HÄR

Här hamnar ingressen som också blir lite längre och trevlig. Här hamnar ingressen som också blir lite längre och trevlig. Här hamnar ingressen som också blir lite längre och trevlig. Här hamnar ingressen som också blir lite längre och trevlig.

BITRÄDANDE BUTIKSCHEF

Vi söker nu en Biträdande butikschef till vår nyöppnade butik i Bromma. Du kommer tillsammans med Butikschefen att arbetsleda volontärer och personer i olika former av arbetsträning.

Butiken drivs i nära samarbete mellan Församlingen New Lifelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Evangeliska Frikyrkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi vill öka vårt sociala bistånd och vi vill hjälpa fler människor på plats att växa. Butiken öppnades i februari i år så du kommer in i en mycket expansiv fas där du kommer vara en viktig kugge för att både gåvoinflödet och försäljningen ökar. Så utmaningen är stor. Du bör ha erfarenhet av liknande jobb och älska second hand. Men du kan också komma med annan viktig erfarenhet som kan bidra till en tillväxt i vår butik. Intresse och kunnande om hur vi kan utnyttja sociala media är önskvärt.

Vi tänker oss en heltidstjänst men vi kan också vara öppna för att kombinera fler deltidstjänster. Du delar självklart vår tro och vad det innebär att jobba i nära samarbete med församlingen. Du ska vara villig att ge för livet.

Vi hoppas du kan börja jobba redan i augusti.

Mer info kan du få av vår erksamhetschef Mats Hillerström på mats.hillerstrom@geforlivet.nu eller 010-220 32 00.

Butikschefen i Bromma på lars.vestin@geforlivet.nu eller 08-121 55 333.

Ansökan skickar du in senast 7 juli till secondhand@geforlivet.nu.

Annonsen som PDF.PDF