Butikschef Ge för Livet Second hand - Norrköping

Vi vill öka vårt sociala bistånd såväl nationellt som internationellt. Vi vill hjälpa fler människor på plats att växa. Vi vill vara en aktiv del för ett hållbart samhälle med omsorg om människor och miljön. Ge för Livet butikerna drivs av föreningen EFK Second hand i nära samarbete med Evangeliska Frikyrkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och med engagemang från lokala församlingar. Butiken Ge för Livet Second hand i Norrköping har under våren fått utökad försäljningsyta, ett nytt café, som på kvällstid också är platsen där en nystartad husförsamling möts.

Vi söker nu en butikschef till vår butik i Norrköping. Du har erfarenhet av att leda och utveckla, gärna med erfarenhet från detaljhandeln. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett öppet och positivt förhållningssätt, skapar engagemang och förtroende, arbetar strukturerat, har förmåga att leda människor utifrån deras egna förutsättningar - brinner helt enkelt för second hand. Du delar självklart vår tro och är gärna medlem i någon lokal församling i Norrköpingsområdet.

Du kommer in i en expansiv fas av verksamheten där försäljningsutvecklingen är mycket positiv och där vi tänker nytt i att ”vara second hand”.

Som butikschef ansvarar du för den dagliga driften av butiken och för att Ge för Livet Second hand´s vision, policy och mål förverkligas. Ett ansvar i nära samarbete med biträdande butikschefen.

I arbetet som butikschef ingår:

  • det ekonomiska ansvaret för hela verksamheten
  • att leda och informera medarbetarna som består av anställda, volontärer och personer i olika sysselsättningsåtgärder
  • att utveckla varuflödet och försäljningen för öka överskotten till våra olika biståndsprojekt
  • att marknadsföra butiken och varorna för att attrahera såväl tidigare som nya second hand kunder
  • att svara för kontakten med våra olika samarbetspartners och många gåvogivare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Mer info kan du få av vår verksamhetschef Patrik Fållsten på
patrik.fallsten@geforlivet.nu eller 072-050 70 99.

Välkommen med din ansökan till patrik.fallsten@geforlivet.nu senast den 27 juni.