Vi tar gärna emot dina saker

Till oss kan du lämna dina kläder, möbler, instrument, kastruller, leksaker...ja listan tar aldrig slut. Det du inte ser något värde i ser någon annan som ett fynd. Dessutom blir massor av människor glad över att få hjälp runt om i vår värld som inte har det så bra som vi har det i Sverige.

En gul låda med saker som ges bort

Foto: Simon Wester

När du rensat förråden hemma och inte vet var du ska göra med sakerna...som du tycker är i för gott skick för att slänga...så kan du åka till Ge för livet Second hand. Vi tar gärna emot dina saker så länge de är hela och funktionsdugliga förutom pianon, tjock-tv och mörka sjuttiotalsbokhyllor som vi tackar nej till då vi har svårt att sälja det.

Vi är intresserade av mysiga möbler, klassiska kläder, berikande böcker, prygligt porslin, sköna skor, trevlig textil, saker som gör din fritid finare eller varför inte chockera oss med något överraskande övrigt. Vi tar hand om dina saker, tvättar och fixar till dem innan de prismärks och plockas ut i butiken. Du kan känna dig trygg med att vi har omsorg om dina saker, det du lämnar till oss tar vi väl hand om.

Vi ber dig att endast lämna sådant som går att sälja. Det medför annars ökade omkostnader för oss och därmed minskade intäkter till de sociala insatser som vi stödjer.

Vi kommer gärna och hämtar de saker du ska skänka som du inte får in i din bil. Vi försöker att samordna hämtningarna för att hålla nere kostnaderna. Ring 036-860 22 60 så kan vi talas vi kring de saker du vill ha hämtade av oss.

inlämning av gåvor

Måndag, Onsdag & Torsdag 8:00 – 15:00
Tisdag 8:00 – 18:00
Fredag 8:00 – 12:00
Lördag 10:00 – 14:00

Ring 036-860 22 60 för hämtning.