Hos oss kan du Fynda- varje vecka

Det är inte många människor som kommit till vår butik någon gång som gått därifrån tomhänta. I och med att det är stor omsättning på varor så finns det alltid något nytt att kolla in. Vi fyller på butiken med nya varor varje dag. Välkommen!

En blå varukorg med saker

Fotograf: Simon Wester

Du vet aldrig vad du kommer att hitta när du kommer till vår butik en försäljningsdag. Det finns sällan två exakt likadana saker till försäljning och det beror ju på vad som har skänkts till oss. I vår butik säljs det mest porslin och husgeråd tätt följt av kläder och hemtextil. Kunder har fyndat olika designmöbler, vintagekläder- och skor hos oss men fynd handlar inte bara om att köpa dyra saker billigt utan fynd är ju individuella och olika saker betyder olika mycket för oss. Kanske har en kopp till din gamla servis gått sönder och så hittar du just den hos oss...det är också ett fynd!

För att du lättare ska hitta i vår butik så hjälper vi dig på plats med vad som finns var. Men du kommer hitta Klassiska kläder, Prydligt porslin, Trevlig textil, Berikande böcker, Mysiga möbler, Sköna skor, Finare fritid och Överraskande övrigt.


öppettider i butiken

Sommarens öppettider anslås på butikens dörr!

Fredagar 16:00-18:00
Lördagar 10:00-12:00

Infaller dessa dagar på en helgdag är butiken stängd för försäljning och inlämning av varor.