Vi tar gärna emot dina saker

Till oss kan du lämna dina kläder, möbler, instrument, kastruller, leksaker...ja listan tar aldrig slut. Det du inte ser något värde i ser någon annan som ett fynd. Dessutom blir massor av människor glad över att få hjälp runt om i vår värld som inte har det så bra som vi har det i Sverige.

En person som ger bort saker och en annan som tar emot dem.

Fotograf Simon Wester

När du rensat förråden hemma och inte vet var du ska göra med sakerna...som du tycker är i för gott skick för att slänga...så kan du åka till Ge för livet Second hand. Vi tar gärna emot dina saker så länge de är hela och funktionsdugliga.

Vi är intresserade av mysiga möbler, klassiska kläder, berikande böcker, prygligt porslin, sköna skor, trevlig textil, saker om gör din fritid finare eller varför inte chockera oss med något överraskande övrigt. Vi tar hand om dina saker, tvättar och fixar till dem innan de prismärks och plockas ut i butiken. Du kan känna dig trygg med att vi har omsorg om dina saker, det du lämnar till oss tar vi väl hand om.

Vi ber dig att endast lämna sådant som är helt och intakt och som har ett andrahandsvärde. Får vi in saker som inte går att sälja så får vi ökade omkostnader och istället minskade intäkter till de sociala
insatser som vi stödjer.

inlämning av gåvor

Sommarens öppettider anslås på butikens dörr!

När butiken är öppen är du välkommen att komma och lämna in dina varor hos oss.

Du kan också lämna enligt överenskommelse. Ring 070-579 03 19.